Lasal del Varador Cocina mediterránea
Passeig Marítim, 190, 08301 - Mataró (Barcelona)
Desde 15 € /pers.
Como llegar en transporte público
Paradas: Estación de RENFE
Compañías:
Comentarios: Som a 70 metres de l’estació de tren, on també hi ha la parada del bus. Un cop surtis del tren, has d’anar direcció Girona i passaràs per un pas subterrani per anar al passeig marítim.
Accesible a personas con
Movilidad reducida

¿Quieres reservar?
PETICIÓN DE RESERVA

Som un restaurant ecològic obert al mar, situat al passeig Marítim de Mataró, on es pot gaudir d’una cuina mediterrània Slow Food.

Tapes, arrossos i còctels acompanyats de bona música. Som un projecte sostenible integral: fem servir majoritàriament productes ecològics, de proximitat i de temporada, seguint la filosofía Slow Food.
Vàrem construïr seguint els criteris d’arquitectura bioclimàtica i vam utilitzar materials ecològics en la construcció.

Tenim com a objectiu generar el mínim volum de residus possible, tenint en compte el procés de fabricació. Per tal de minimitzar-ne l’impacte ambiental, prioritzem la compra de productes a granel o amb poc embolcall, amb envàs reciclable o retornable.

A Lasal del Varador tenim una instal·lació de 77 plaques fotovoltaiques amb una potència total de 21,1 kW que ens permeten produir-nos mes del 50% de l’electricitat. El 2013 vam guanyar el premi Eurosolar i el premi Intersolar a Munic en la categoria de millor projecte fotovoltaic.